×

Otthon

Így frissítsd fel otthonod, hogy gyönyörű legyen

Ahhoz, hogy felfrissítsük az otthonunk hangulatát, nem kell feltétlenül drága megoldásokban gondolkodni. Van néhány filléres, ám annál hatékonyabb ötlet, amelyet érdemes kipróbálni.

Díszítsd a dohányzóasztalt a kedvenc tárgyaiddal

Fotó: shutterstock/Alena Ozerova

Nagyon feldobja a nappali hangulatát, ha a dohányzóasztalt feldíszíted. Pontosabban itt az ideje összeszedni a kedvenc tárgyaidat és esztétikusan elhelyezni a dohányzóasztal egyik sarkában. Lehet ez a kedvenc könyved, csészéd, vázád, kisebb szobrod, de akár a gyöngysorod is. Nézz körül a lakásban, hogy mi lehetne a legmegfelelőbb. Így tejesen ingyen elkészülhet a magán kiállításod.

Virágozd fel

Fotó: shutterstock/WorldWide

A vágott virág soha nem megy ki a divatból. Elhelyezheted a lakás legkülönbözőbb pontján és máris más, kellemesebb lesz a hangulata. Bele teheted vázába is, de akkor is különleges lesz, ha egy szebb üvegbe vagy pohárba teszed. Teheted a komódra, asztalra, ablakpárkányra, de akár egy nagyobb virág esetén a padlóra is.

Fotó: shutterstock/Gorodenkoff

Akaszd fel újra a falra

A legtöbben elkövetik azt a hibát, hogy túl magasra teszik a képeket a falon. Így nem igazán töltik be a funkciójukat. Ha te is így tettél, akkor azt javasoljuk, hogy akaszd fel újra őket. Akár ki is cserélheted, ha épp arra vágysz. De minden esetre tedd szem magassága a képeket és máris sokkal jobb hatása lesz és egyben meg is változik a szoba hangulata. Ha pedig bele jöttél a képek felakasztásába a falra, akkor vedd az utad a fürdőszoba és a wc felé is. Oda is tehetsz képeket, meglátod egyből más lesz a hangulata.