×

Otthon

Varázsolj őszi hangulatot a lakásba

Bár az időjárás még szerencsére nem igazán mutatja, de itt az ősz. Hamarosan hűvösebbek lesznek a nappalok és hullani kezdenek a falevelek. Itt az ideje az otthonod is őszi eleganciával felturbózni.

Krizantém, az ősz virága

Fotó: shutterstock/Studio Light and Shade

Őszre már a legtöbb virág eltűnik, ám ilyenkor lép előtérbe a krizantém. Mivel kisebb és nagyobb, szinte minden színben pompázó virága van, csokorban vagy cserepesen is bármely lakberendezési stílusban szépséget vihet a lakásba. Teheted a földre az ablak elé, a dohányzó asztalra a nappaliba, a komódra az előszobába vagy akár a bejárati ajtó elé is. Sokáig megörvendeztet virágaival.

Díszíts gyertyákkal, termésekkel

Fotó: shutterstock/Chiociolla

Ősszel érik a dísztök is. Sokféle formája és színe lenyűgöző. Érdemes egy kisebb kosárral beszerezni és akár a bejárat elé, akár a nappaliba elhelyezni. Ugyanakkor, ha előkapsz egy kisebb tálcát és kombinálod egy-két gyertyával, akkor máris hangulatos asztaldíszt készítettél. Teheted a dohányzó asztalra, a komódra vagy akár az ebédlőasztalra is.

Párnák, takarók

Fotó: shutterstock/COLOR PHOTO

Az ősszel vannak bizony hideg, nyirkos napok is. Ilyemkor jól esik bekuckózni a kanapéra egy meleg takaróval. Így itt az ideje, hogy beszerezz egy, a nappalid színvilágához illő takarót és díszpárnákat. Ha kötött változatot választasz, akkor nem csak meleg, de esztétikailag otthonos, kellemes hangulatot teremthetsz csak azzal, hogy rádobod a kanapédra.