×

Otthon

Három kiegészítő, amellyel téli hangulatot teremthetsz az otthonodban

Ha akarjuk, ha nem, most gyakrabban be kell kuckóznunk. A kellemes meleg hangulathoz azonban vannak elengedhetetlen kiegészítők. Mutatunk hármat, amelyek nem hiányozhatnak az otthonodból.

A fertőzés megelőzésén túl nézzük a pozitív oldalát a koronavírus-járvány okozta esti kijárási tilalomnak. Így minden nap bekuckózhatunk az otthonunkba. Ehhez ajánlunk most három olyan kiegészítőt, amellyel kellemes, meleg, téli hangulatot varázsolhatsz.

Puha, meleg párnák

Fotó: shutterstock/Jodie Johnson

A kanapéra, fotelba és ebédlő székekbe tegyél puha, meleg textilekből készült díszpárnát. Nem csak látványában lesz kellemes, de amikor leülsz olvasni a kedvenc foteledbe vagy a kanapára kuporodsz, kellemesen melegíti is majd a derekad.

Meleg takaró, pokróc

Fotó: shutterstock/Followtheflow

Puha, meleg takarók sem hiányozhatnak a lakásból. Ne csak akkor vedd elő, amikor fázol, hanem hanyag eleganciával dobd rá a kanapéra vagy a kedvenc foteledre. Érdemes ezért színben mindenhez jól passzoló árnyalatú pokrócot vásárolni. például nyers színűt.

Gyertyák, mécsesek

Fotó: shutterstock/Oksana Klimenkova

Hamar sötétedik, már öt óra előtt beköszönt a szürkület. A hangulatvilágítás ellazít és megnyugtat. Miért ne szereznél be néhány mécsest vagy gyertyát és gyújtanád meg őket esténként. Ha illatos változatot használsz még nagyobb a hatása.