Otthon

A legnépszerűbb konyhai csempék!

A konyhai csempék trendje olyan széles, hogy bárki megtalálhatja köztük a kedvére valót. Legyen akár elegáns, bohókás vagy klasszikus az ízlése. Mutatjuk a legdivatosabb csempéket.

Egy konyha stílusa már attól is sokat változhat, ha csak a csempét cseréljük le benne. Ugyanaz a konyhabútor teljesen másképp néz ki egy eltérő mintájú vagy színű csempével. Így, ha változásra vágysz, sokszor eég csak új csempét választani. Így olcsón megúszod a felújítást.

Mozaik az örök darab

Fotó: shutterstock/ImageFlow

Elsősorban a fürdőszobában volt használatos sokáig az apró mozaik csempe. De belopózott a konyhába is és bizony igencsak jól mutat a pult fölött is. Nagyjából a szivárvány minden színében lehet kapni ilyen falburkolókat, választhatsz belőlük ízlésednek megfelelően.

Egzotikusan bohókás

Fotó: shutterstock/Richard Salamander

A marrakesh minta a cementlapokon, padlólapokon és a csempéken is megjelenik. Számtalan minta és szín variáció közül lehet választani. Aki ezt választja készüljön fel a bőség zavarára. A minták sokféleségén kívül azt is el kell döntenie, hogy monokróm vagy éppen színes legyen a háttér.

Klasszikus metró

Fotó: shutterstock/Chiociolla

A visszafogottan elegáns stílust kedvelők választhatják a fehér metró csempét. Bár ezt is lehet variálni, mert többféle színben is kapható. Ráadásul a fuga színezésével is egyedi megjelenést kölcsönözhetünk neki.

Fahatású csempe

Fotó: shutterstock/Breadmaker

Ez a legnépszerűbb csempe manapság, olyannyira, hogy már famintás padlólapok közül is lehet válogatni. Az a jó ebben a csempében, hogy szinte minden konyhabútorhoz passzol és ötvözi a csempe praktikumát a fa kellemesen meleg hangulatával.