Otthon

Költségtakarékos fürdőszoba egyszerűen!

Egy fürdőszoba felújítása szemmel is jól látható összegbe kerülhet. Bár ha vízszerelésre is szükség van, akkor a szakit nem spórolhatod meg, ám a berendezés árából sokat lefaraghatsz.

Ha vízcsövet vagy csapot kell cserélni, akkor nem ajánljuk, hogy magad kezdj neki. Mindenképpen hívj szakembert. Ugyanis az sokkal kellemetlenebb, ha elönt a víz, mintha leesik egy csempe a falról vagy nem lesz olyan tökéletesen felszerelve a törölköző tartó.

Fotó: shutterstock/Gaf_Lila

Új szőnyeg, új stílus

Megesik, hogy a fürdőszoba padlója már nem a legutolsó trendszerinti padlóval van burkolva. De lefedheted PVC padlóval. Gyors és kisebb helyiségekben még a leragasztást is megspórolhatod, mert ha formára vágod, nem mozdul el. De kipróbálhatod a vinyl padlót is, akár öntapadós verzióban. Csak egy sniccer kell hozzá és némi türelem.

Ám, ha ennyit sem akarsz mókolni vele, vagy költeni rá, akkor vegyél új fürdőszoba szőnyeget. Légy merész és nyugodtan válassz mintásat. Legyen minél nagyobb, hogy minél több felületet takarjon a megunt padlóból.

Galéria a fürdőszobában

Ha ronda vagy unalmas a csempe, esetleg csak van egy nagyobb üres falszakasz, akkor készíts egy képösszeállítást oda. Ízlésed szerint válogass össze fotókat, képeket. Ehhez nem is kell vásárolnod, mert akár nyomtathatsz is az internetről. Az meg már csak rajtad múlik, hogy díszes ragasztószalaggal rögzíted a képeket vagy keretben fel is akasztod a falra.

Kiegészítők csodája

Egy unalmas, fehér fürdőszobát, de akár más semleges színűt is pillanatok alatt át lehet varázsolni puszta kiegészítőkkel. Vásárolj egymáshoz illó szappantartót, zuhany függönyt, törölközőt és máris más lesz a hangulata. Ráadásul ezeket akkor cseréled ki, amikor csak kedved támad.