Otthon

Itt a tavasz, itt az idő berendezni a teraszt!

Elérkezett a napsütés, itt az ideje a teraszt és az erkélyeket is egy kicsit átrendezni. A leggyorsabb az, ha párnákkal alakítod át a hangulatát. Mutatjuk, hogy melyik stílushoz milyen szín illik.

Nyáron és kora ősszel a terasz lehet az a hely, ahol a legtöbbet tartózkodunk a lakásban. Igazán kellemes kiülni és egy üdítő társaságában olvasni egy kicsit. Ezt a helyet is érdemes évről-évre feldobni, hogy a lehető legjobb hangulatban telhessen a lazítás. Mutatunk néhány ötletet.

Eklektikus harmónia
Bár elsőre nem látszik, de színben igenis harmonizálnak ezek a párnák egymással. Ha megfigyeled, mindegyik párnán visszaköszön valamelyik másik színe. Így alkotnak eklektikus egységet. Nagyon kellemes hatást érhetsz el velük, feldobják a hangulatot a teraszodon.

Fotó: shutterstock/Lifestyle Travel Photo

Letisztult
Az egységes és világos szín a letisztultság érzését adja. Ha nem tetszik a kék, akkor lehet fehér, bézs vagy akár halvány rózsaszín is a párnáid színe. Ugyanazt a hatást érheted el vele.

Fotó: shutterstock/Lifestyle Travel Photo

Tengerparti hangulat
A piros-kék csíkos párnák a fehér és kék egyszínűekkel kombinálva tengerparti hatást nyújtanak. Kipróbálhatod azt is, hogy csak kék és fehér egyszínű párnákat használsz, ugyanúgy tengerparti lesz a hatás. De az fontos, hogy a kék, kizárólag tengerészkék lehet.

Fotó: shutterstock/Rade Kovac

Vidáman színes
Ha vidám és bohém hangulatra vágynál az erkélyeden, akkor érdemes különböző színű párnákkal feldobnod. Válassz bármilyen színt, a lényeg, hogy világos legyen. Ha elfér, akkor minden színből legalább kettőt válassz.

Fotó: shutterstock/gowithstock