Otthon

Vasárnap délután A Tisza nevében az M5 műsorán

Az M5 kulturális csatorna szeptember 12-én, vasárnap a Gödöllői Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál többszörösen díjazott filmalkotását tűzi műsorára.

Mit tehetünk a környezetünk megóvásáért? Napjainkban ez az egyik legfontosabb téma, amivel foglalkoznunk kell. Az M5 kulturális csatorna a Gödöllői Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál különdíjas alkotásával hívja fel a figyelmet a létfontosságú ügyre szeptember 12-én, vasárnap, 16:40-től tűzi műsorára A Tisza nevében című dokumentumfilmet.

„A gödöllői fesztivál mára régiónk kiemelkedő rendezvénye lett. Az itt látható alkotásokon keresztül a filmesek, a kiállítók mind egy célt szolgálnak, azt, hogy felhívják kicsik és nagyok figyelmét bolygónk megóvásának fontosságára. E létfontosságú üzenet minél szélesebb közönséghez való eljuttatásában pedig az M5 is minden eszközével segíteni szeretne. Ezért foglalkozunk idén is kiemelten ezzel az eseménnyel. A kis lépések összeadódnak, van értelme a környezettudatos életszemléletnek.”

– emelte ki a téma fontosságát Bán János, az M5 csatornaigazgatója, aki hozzátette, e létfontosságú üzenet minél szélesebb közönséghez való eljuttatásában a csatorna minden eszközével segíteni szeretne.

A Tisza nevében – szeptember 12-én, vasárnap 16:40-től az M5 műsorán, ismétlés szeptember 13-án, hétfőn hajnal 5:00-kor.