Otthon

Interaktív és tematikus a megújult Család-barát a Dunán

A nyár véget ért, de az izgalmak folytatódnak a Dunán, hiszen a csatorna jól ismert műsorai élménydús tartalommal, megújulva térnek vissza a képernyőre. Több különálló, de tartalmában összefüggő élő adásblokkokkal jelentkezik a Duna Televízió két magazinműsora, a Család-barát és az Almárium.

Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence párosa minden hétköznap élőben, a Család-barát adásaiban várják a nézőket. A műsor három szakaszban kerül képernyőre, amelyek 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től kezdődnek.

Az Almárium magazin új műsorvezetőpárossal folytatódik: Radványi Dorottya és Banner Géza mellett mostantól Novodomszky Éva és Kautzky Armand együtt vezetik a Duna délutáni műsorát. A műsor több alkalommal és új időpontban jelentkezik, 13:30-kor kezdődik, 15:00-kor ismert vendégekkel folytatódik és 16:50-kor napi programajánló blokkal tér vissza.

Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész, szinkronszínész, érdemes művész a Hogy volt?! című tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Újdonság, hogy mindkét műsorban állandó szakértők segítenek körbejárni egy-egy témát: a legváltozatosabb területek szakemberei válaszolnak a napi témához kapcsolódó nézői kérdésekre, amelyek sokakat foglalkoztatnak a hétköznapokban. Legyen az egészségügyi, jogi, pénzügyi, oktatási vagy akár kertművelési témakör – a meghívott vendégek telefonon keresztül, személyre szabottan segítik a nézőket hiteles információkkal.

Novodomszky Éva televíziós műsorvezető az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt