Otthon

A Városligeti Műjégpálya várja a korcsolyázni vágyókat

Csütörtök reggel 9 órakor megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt a Városligeti Műjégpálya.

Az üzemeltető Budapesti Sportszolgáltató Központ tájékoztatása szerint a nyitóhét végén különféle programokkal várják a sportág szerelmeseit. Csütörtök délután – régi hagyományt felelevenítve – 17.45-kor a Magyar Honvédség Katonazenekara nyitja meg a szezont, a kísérőprogramban pedig a Hoffmann Akadémia jégtáncosai szórakoztatják a látogatókat, majd Nádas Ádám és csapata acroice-bemutatója következik. Péntek este a Bea Icedance csapata és ismét acroice színesi a műsort.

Korcsolyázók a Városligeti Műjégpályán, háttérben a Vajdahunyad vára 2021. november 20-án. Előző napon kezdődött meg a korcsolyaszezon Magyarország legnépszerűbb és leghangulatosabb télisport-helyszínén, a Városligetben. MTI/Kovács Attila

Budapest legszebb jégpályája csütörtökön és pénteken, valamint jövő hétfőtől hétköznapokon 9 és 13, illetve 17 és 21 óra között várja a látogatókat, szombaton 10-14-ig és 16-21-ig tart nyitva, vasárnap délelőtt szintén 10-14-ig, délután pedig 16-20-ig.

A jegyek megvásárolhatók a helyszíni jegypénztárban vagy online a Műjégpálya hivatalos honlapján. A Városligeti Műjégpályán korcsolyakölcsönzésre is van lehetőség, a kölcsönzői jegy megvásárolható a helyszínen vagy online.