Otthon

Faldekorációs inspirációk

Nem csak festményt, fotókat, faliszőnyeget vagy polcot tehetsz egy üres falfelületre – íme, egy kis ízelítő az aktuális lehetőségek szinte kimeríthetetlen tárházából. Ezekből akkor is meríthetsz inspirációt, ha nem vagy egy „csináld magad” zseni.

Falmatrica – Sokan szeretik ezt a megoldást, mert gyorsan és egyszerűen lehet vele személyre szabni egy szobát, vagy akár teljesen új külsőt adhat egy unalmas helyiségnek. Hogy mégis mennyire egyszerű a felhelyezése? A következő videóban is látni fogod, hogy szó szerint gyerekjáték.

Dekorálj máskép(p) – Ha maradnál a képeknél, de mégis egy kis kreatív csavart vinnél a dologba, válassz több részből és különböző méretű elemekből összeálló dekorációt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wall Ready Canvas (@wallreadycanvas) által megosztott bejegyzés

Tükröm-tükröm – Ki mondta, hogy a tükrök csak fürdőszobába valók? Egy jól megválasztott darab a lakás dísze lehet, bármelyik helyiséget egyedivé, különlegessé teheti!

Mutasd a hobbid – Szereted a zenét, vagy imádsz utazni? Akkor használd fel ezt a szenvedélyt a lakásod dekorálása során is. Az eredmény egyedi és csodálatos lesz – pont mint te!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Musigifts (@musigifts) által megosztott bejegyzés

Folytatjuk…