Otthon

Dekorációs elemek, amikkel feldobhatjuk a lakásunkat

Ha a nappali berendezéséről van szó, akad egy-két olyan dísztárgy, melyekkel egy füst alatt varázslatosan elegánssá tehetjük még a legegyszerűbb tereket is. Nem kerülnek sokba, de drámai változást lehet elérni velük.

Váza

A legegyszerűbb étkező-dohányzóasztalt vagy kredencet is kifinomulttá tehetjük, ha a megfelelő vázával díszítjük, amelyekben egy csokor friss virág csodásan mutat!

(Fotó: illusztráció pexels.com)

Gyertyák és gyertyatartók

A gyertya az alapkelléke egy ízlésesen berendezett szobának. Ezzel az egyszerű tárggyal bármelyik hétköznapi estét feldobhatjuk. Válasszuk a klasszikus, fémből készült, sokágú gyertyatartókat, hogy minél varázslatosabb atmoszférát adjanak a szobának.

(Fotó: illusztráció pexels.com)

Tükör

Egy szintén réz, esetleg aranyozott keretű, vagy különleges formájú régimódi tükörrel előidézhetjük a 19. századi szalonok világát. Emellett pedig a tükrök optikailag tágítják a teret, így megéri beszerezni minél többet.

Csillár

Persze nem a Marie-Antoinette korabeli darabokra gondolunk, hiszen ma már olcsóbban is be lehet szerezni egy csillárt. Választhatjuk akár a dizájnos, színes kristályokkal díszített csillárt, amivel egészen eredeti hatást érünk el.

(Fotó: illusztráció pexels.com)