Otthon

Beyoncé és férje Jay-Z birtokolja a legdrágább kaliforniai ingatlant

Rekordösszeget fizetett egy kacsalábon forgó palotáért az énekesnő és férje, hisz minek elégednének meg az átlagossal, ha övék lehet a legjobb is.

Beyoncé és Jay-Z elképesztően sokat, 200 millió dollárt (~67 milliárd forint) fizettek új kaliforniai házukért, így ez a valaha eladott legdrágább ház az államban.

A 2800 négyzetméteres malibui ingatlant Tadao Ando japán mesterépítész tervezte, aki Kanye West 57,3 millió dolláros kúriáját is megálmodta.

A teljesen betonból épült otthon korábban William Bell műgyűjtő tulajdonában volt, és állítólag 15 évig tartott a felépítése.

A TMZ értesülései szerint a popdíva és családja igencsak jó üzletet kötött, mivel a ház valójában 295 millió dollárért volt meghirdetve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Top Closings (@topclosings) által megosztott bejegyzés

Beyoncé és Jay-Z ingatlanvásárlása a második legdrágábban megkötött ingatlanszerződás az országban. Korábban egy New York-i lakást 238 millió dollárért adtak el.

Az internetezők vegyesen reagáltak az énekesnő és férje új szerzeményére. Bár néhányan megvédték őket mondván, hogy arra költik a pénzüket, amire akarják, de a többség túlzásnak nevezte az esztelen költekezésüket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

Jay-Z és Beyoncé egyébként hatalmas ingatlanportfólióval rendelkezik, de tagadhatatlan, hogy ez lesz a gyűjteményük ékköve.

A pár, akik 2008-ban kötötték össze az életüket, és három közös gyermekük van, 2017-ben a TMZ szerint 88 millió dollárért vásárolt egy házat Bel-Airben. Ugyanebben az évben 26 millió dollárt dobtak ki egy kúriára Hamptonsban.