Siker

Spóroljunk észrevétlenül több mint 100 ezer forintot ezzel az egyszerű módszerrel

Sok kicsi sokra megy, tartja a mondás. És azt is tartja, hogy aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Sokak szerint spórolni nagyon nehéz, pedig számtalan olyan trükk van, amivel könnyedén megfoghatjuk a pénzt. Most egy játékos módszert mutatunk.

Sokunknak megvan a bevált módszere arra, hogyan fogja meg a pénzt. Van, akinek könnyen megy, másoknak nehezebben, de azt be kell látni, hogy a spórolás nem lehetetlen küldetés. A következő módszer az igazán kezdőknek szól. Egyszerű, játékos, motiváló, és a végén látványos az eredmény is.

Mire van szükségünk?

Először is egy csinos befőttesüvegre, amelyet akár ki is díszíthetünk a kedvünk és az ízlésünk szerint. Körbetekerhetjük a száját színes szaténszalaggal, spárgával, gyöngyös fonallal. Festhetünk rá színes mintákat a hobbiboltokban található üvegfestékkel.

Fotó: iStock.com/dolgachov

Fotó: iStock.com/dolgachov

A befőttesüvegbe helyezzünk 12 kisebbre vágott rajzlapot vagy az írólapnál erősebb papírt. A lapok tetejére írjuk fel 1-1 hónap nevét.

Az üveg közelében mindig legyen valamilyen íróeszköz.

Mit kell tennünk?

A feladat nagyon is egyszerű: semmi mást nem kell tennünk, mint a nap végén belenézni a pénztárcánkba, és egy fém kétszázast, valamint egy fém százast beledobni a befőttesüvegbe, majd felírni a dátumot a hónaphoz tartozó napra.

Mennyi pénzt gyűjthetünk így össze?

Ha naponta 300 forinttal számolunk, akkor 30 napos hónapokkal számolva havonta 9000 forintot gyűjthetünk össze.

12 hónap alatt pedig akár 108 000 forint is összegyűlhet aranytartaléknak ezzel az egyszerű, de játékos módszerrel.

Dönthetünk természetesen úgy is, hogy csak egy darab százast vagy egy darab kétszázast dobunk az üvegbe naponta, akkor természetesen kevesebb pénzünk gyűlik össze év végére, de mint tudjuk: aki a kicsit nem becsüli…