Siker

Titkok, melyeket kevesen tudnak Meghan Markle-ról

Harry herceg menyasszonya, a tavaszi esküvői szezon legnagyobb sztárja igazán izgalmas személyiség. Most olyan érdekességeket gyűjtöttünk össze róla, amelyekről eddig csak kevesen hallottak.

Azt tudtuk például, hogy nem olvas újságot? Nem azért, mert tájékozatlan akar maradni, hanem azért, hogy ne szálljon el a sztárságtól. A hozzá közel álló emberek segítenek neki a földön maradni, minden másról úgy nyilatkozott, hogy „zaj”. Ebből a zajból van is most körülötte elég, hiszen a színésznőként szerzett hírnév után most a nyilvánosság árnyoldalát is megtapasztalja. Nagyon sok minden miatt támadják: mert három évvel idősebb Harrynél, mert amerikai, mert színésznő, mert félvér, mert elvált, és még sorolhatnánk.

https://www.instagram.com/p/Bc9sZVon3f-

A Meghan igazából a középső neve, az első a Rachel. Igen ám, de a Briliáns elmék sorozatban, amely miatt színésznőként világszerte megismerték, karakterének is ez a neve. Becenevét, ami a Flower, azaz Virág, édesanyjától kapta gyerekkorában, kedvenc virága a pünkösdi rózsa. Kíváncsian várjuk, lesz-e belőle a templomban.

Mielőtt csatlakozott volna a sorozathoz, Meghan a Deal or no deal nevű tévéműsorban volt modell, az volt a dolga, hogy több másik gyönyörű lánnyal együtt mosolyogva tartson egy számmal ellátott aktatáskát. A Chicago melletti Northwestern Egyetemen végzett kommunikáció szakon, majd hátizsákos túrákat tett Európában, és csak utána próbált szerencsét Los Angelesben. Úgy nyilatkozott, hogy fehér szerepekre nem volt „eléggé fehér”, afroamerikai szerepeket meg azért nem kapott, mert nem volt „elég fekete”, így nehezen indult a karrierje.

https://www.instagram.com/p/BeuPgybn_vE

Rajong  a kalligráfiáért, szereti a szépen leírt szavakat. Mielőtt modell és később színésznő lett, abból élt, hogy esküvőkre vagy más eseményekre készített meghívókat, kártyákat saját kezével. Ezek után nem is csodálkozunk azon, hogy nagyon romantikusnak tartja, ha egy férfi kézzel ír levelet szerelmének. Harry herceg jövendőbelije a kézíráson kívül a netes írást is szereti, éveken át vezetett egy életmódtanácsokkal, receptekkel, DIY tippekkel foglalkozó blogot.

Édesapja holland–ír származású, Thomas W. Markle-nek hívják, és Emmy-díjas világosító. Lányát gyakran magával vitte a Rém rendes család forgatásaira. Édesanyja fekete, Doria Radlan, fizikoterapeuta és jógatanár, nagyon közel állnak egymáshoz a lányával. Miközben a kis Meghan apjával forgatásokra járt, anyjával jógázni tanult, és utazott, hogy megismerje a világot. Hatéves volt, amikor szülei elváltak. Bőrszíne miatt nagyon sokan támadják, hiszen bőre barna, ám szeplői vannak. A kritikákkal nem törődik, sőt, kifejezetten neheztel azért, ha bőrét világosabb színűre szerkesztik, szeplőit pedig eltüntetik a fényképekről.

https://www.instagram.com/p/BevoUCAhgK4

Egyszer már volt házas, 2004-ben ismerkedett meg  a Los Angeles-i producerként dolgozó Trevor Engelsonnal. 2011-ben össze is házasodtak, ám ebben az évben megkapta Rachel szerepét a Briliáns elmékben, és emiatt Torontóba kellett költöznie. A házasság a távkapcsolatot már nem bírta ki, 2013-ban elváltak.

Meghan előtt nem ismeretlen a szegénység, éppen ezért érzékeny mások problémáira. Dolgozott az ENSZ kötelékében a nemek közötti esélyegyenlőségért, írt a Time magazinban arról, hogy a fejlődő világban tabutémaként, sőt stigmaként tekintenek a menstruációra, sőt, még csak 11 éves volt, amikor egy Procter & Gamble reklámban látott szexizmus annyira felháborította, hogy egyenesen Hilary Clintonnak írt levelet. Végül elérte, hogy megváltoztassák a reklámot, és ne sugallja azt, hogy a nőknek a konyhában van a helyük.

https://www.instagram.com/p/BenKvHsFvA3

Serena Williams szinte biztos, hogy meg lesz hívva a hercegi esküvőre, ugyanis Meghannal régóta barátok. Egy jótékonysági labdarúgómérkőzésen találkoztak, és hamar egymás bizalmasaivá váltak. Meghan Serena teniszmeccsein is részt vesz, ha csak teheti.

Imád sütni-főzni. Nagy kedvence a sült csirke, és rendszeresen tálalja is vacsorapartikon. Kiváló sültje sok jó barátot, kedves ismerőst szerzett már neki, sőt, a sült csirke az eljegyzéskor is szerepet játszott. A jeles nap ugyanis egy átlagos esteként indult, amikor Meghan elkészítette kedvenc csirkéjét. Miután megették, Harry herceg akkor tette fel fél térden a nagy kérdést. A gyűrű, amivel megkérte szerelme kezét, különleges darab, Harry maga tervezte. A nagy gyémánt Botswanából származik, ami mindkettőjüknek fontos helyszín, a kisebbek Diana gyűjteményéből valók.