Siker

Először szerződtetett plus size-modellt a világhírű fehérneműmárka

Ali Tate Cutler 44-es ruhaméretű bájos modell most először pózol szexi fehérneműben a Victoria’s Secretnek. A fehérmenűmárka kampánya nagy előrelépésnek számít a teltebb idomú hölgyek elfogadását illetően a divat világban. A híres márka ugyanis eddig csak nullás méretű modelleket alkalmazott.

A Victoria’s Secret már egy ideje igyekszik a társadalmi elvárásoknak megfelelni azzal, hogy nem tipikus szépségideálokat foglalkoztatnak. Eleinte csak kisebbet lépett előre a fehérneműmárka az újítás terén: szerződtették Palvin Barbit, aki teltebb alkatú modellnek számít a modellek között. (Palvin Barbi azért még messze nem tekinthető plus size modellnek az 54 kilójával…)

Ezután felkérték Winnie Harlow-t aki vitiligós, vagyis foltos bőrével nagy feltűnést keltett a kifutókon. Winnie Halow-nak alapvetően bronzos bőrszíne van, de a száj-és álla körül fehér a bőrtónusa. De egy dolog közös volt bennük: minden modell nádszálvékony volt.

Ezért is lepett meg mindenkit, hogy a Victoria’s Secret új fehérneműkampányának most a valóban teltebb idomokkal rendelkező Ali Tate Cutler lett az egyik arca.

A Victoria’s Secret ezzel a húzásával állítólag az újonnan befutott Rihanna-féle fehérneműcéggel igyekszik felvenni a versenyt. Rihanna cége ugyanis méltó kihívója lett a VS-nek az utóbbi időszakban, miután azzal nyerte el a nők szimpátiáját, hogy a kifutós rendezvényein, látványos show keretében különböző nemű, származású, korú és méretű modellek viselik a fehérneműket.

Talán egy teljesen új jövő köszönt ránk, nem is olyan sokára, amelyben nem csak egyetlen féle szépségideált fognak hirdetni, és végre sok nem nullás méretű hölgy is megbékélhet teltebb alkatával.