Siker

Másfél éven belül másodszor nyert a lottón

18 hónapon belül másodszor vitte el az egymillió dolláros jackpotot egy férfi az amerikai lottón, aki -úgy tűnik - nyereményét okosan használja fel.

A legtöbb ember egész életében csak reménykedik abban, hogy egyszer majd kisebb csoda történik vele, és nyer a lottón. Ez csak keveseknek sikerül, és elenyésző számban, de akadnak olyanok is, akiknek kétszer is összejön.

Egy Massachusetts-i férfi az utóbbi csoportba tartozik, neki másfél év alatt kétszer is összejött az egymillió dolláros jackpot az amerikai lottón. A férfiról cikkünk születésének pillanatáig nem derült ki túl sok – annyit tudunk, hogy Rolf Rhodesnak hívják, és Bostontól körülbelül egyórás autóútra található Mendonban lakik.

pénz, nyeremény

Az viszont több mint valószínűnek tűnik, hogy nem fogja elherdálni a pénzét. Bár első nyereményénél az azonnali 650 ezer dolláros kifizetést választotta, frissen ölébe pottyant nyereményét már nem egyösszegben szeretné felvenni, hanem 50 ezer dolláronként, 20 éven keresztül. Ez közel 15 milliós évi jövedelmet jelent, ami nemcsak nálunk, hanem még az Egyesült Államokban sem számít rossz kiegészítésnek.

Annak valószínűsége, hogy valaki megnyerje az egymilliós „Instant Jackpot” főnyereményt, egy az 1.68 millióhoz. Azt viszont egyelőre az amerikai lottótársaság illetékesei még nem árultál el, mennyi az esély arra, hogy ez valakivel kétszer is megtörténhet – ráadásul 18 hónapon belül.

Rolf Rhodes-nak szép karácsonya lesz, ez már egész biztos, gratulálunk neki!