Siker

Liam Neeson fia környezettudatos divattervező lett

Daniel Neeson színészetet tanult, de úgy döntött, inkább más utakon folytatja – saját vállalkozást épít, melyben a divat és a környezetvédelem is kulcsszerepet kapott.

 

Még ötödikes korában hallott a globális felmelegedésről, és ez akkor annyira megrázó élmény volt számára, hogy a mai napig nem felejtette el. Mivel mindig is fontos volt számára a természet, és imád a szabadban lenni, horgászni, túrázni, hokizni, később úgy döntött, ő is tesz valamit a környezetvédelemért.

View this post on Instagram

Time bandits

A post shared by Daniel Neeson (@bgdans91) on

És mert a divat is közel állt hozzá, 2015-ben megalapította saját divatmárkáját, a Pine Outfitterst, amely cikkünk születésének pillanatában közel 20 ezer Instagram-követővel büszkélkedhetett, és negyedik kollekciójának megjelenésére készült.

A márka weboldalán uniszex pólókat, hosszú ujjú felsőket és sapkákat találtunk. Ezek valószínűleg kiváló minőségűek lehetnek, mert nem túl olcsók: 40-55 dollár közt (12-16 ezer forint) van a felsők ára, leárazva 35 dollárba (10 400 forintba) kerül a legolcsóbb, a sapkák pedig 30 dolláros (9 ezer forintos) áron kaphatók.

Hogy mi teszi mégis szimpatikussá a kezdeményezést? Először is, hogy gyakorlatilag egy kis családi-baráti vállalkozás: egy régi barátjával és Daniel barátnőjével dolgoznak a márkán. Másodszor, hogy minden eladott termék után ültetnek egy fát. Harmadszor pedig, hogy sapkáikat nem más hordja előszeretettel, mint maga Liam Neeson, aki egyébként mindig mindenben támogatja a fiát.