Siker

Nagy magyar divatsiker New York-ban

New York egyik legtrendibb negyedében, a Sohóban nyitotta meg az első tengeren túli üzletét a magyar Nanushka divatüzlet.

A Nanushka termékei ugyan elérhetőek voltak már korábban az amerikai kontinens vásárlói számára is a legnagyobb nagykereskedelmi partnerek kínálatában és az online felületen keresztül – írja az origo.hu.

Nanushka modell (Fotó: Facebook)

New York egyik legfelkapottabb, legtrendibb negyedében, a Sohóban nyitotta meg kapuit a bolt. Grandiózusra sikerült a buli, sok híresség is megjelent a megnyitón. Többek között, a Victoria Secret modell, Palvin Barbi és párja, Dylan Sprouse is részt vett, de a vendégek között találhattuk Mihalik Enikőt, magyar modellt, Victor Cruz-t, egykori sztár amerikaifutballistát és a Kegyetlen csillogás sztárját, Quincy Brown-t is.

 

A cég idén már tíz éves, Magyarországon sikeres volt és az elmúlt években 200 feletti nemzetközi viszonteladóval büszkélkedhet, adta magát, hogy megnyissa az első tengeren túli üzletét. Ezzel az első, kelet-európai régióban jelenlévő divatmárka lett, amelyik a tengerentúlon nyit saját márkaboltot. Közeli cél, hogy jövőre Londonban, utána pedig Los Angelesben nyissanak új üzletet.

Nanushkamodell (Fotó: Facebook)

Nanushka modell (Fotó: Facebook)