Siker

Nem hiába lett Meghan Markle az év divatikonja

Bármit visel Meghan hercegnő, legyen az egy csíkos szoknya vagy egy bizonyos ékszer, az biztos, hogy annak a darabnak később rekordbevétele lesz!

A Lyst Index nevű oldala minden évben készít egy, az évben legfontosabb részletekkel teli divatösszefoglalót, amiben az év során összegyűjtött információkat elemzi, és az elemzés során, nyilvánosságra kerülnek az év letrendibb és a legstílusosabb sztárjainak listája. Idén pedig a divatdiktátorok első helyezettjét, nem más foglalta el, mint maga Meghan hercegné!

Meghan Markle. Fotó: Shutterstock

Bármit is viselt épp a királyi család legelegánsabb hölgye, annak a darabnak órákon belül 200%-kal megemelkedett a kereslete a webshopokon. Ez pedig, rekordnak számít a divatdiktátornők körében! Talán az összes ruhadarabjai közül, a legtrendibbek közé, az Afrikából hozatott csíkos szoknyája, a klasszikus ballonkabátja, illetve a vörös bőr ceruzaszoknyája örvendett a legnagyobb sikert, amely darabokat nem csak az utca népe, de még egyes hollywoodi sztárok is el kezdtek hordani.  

De talán a legsikeresebb darab, amit Meghan hercegné tett világhírűvé, az nem más, mint az a kis egyszerű aranygyűrű, melyet a Catbird nevű ékszermárka dobott piacra, és amely márkát még 2004-ben alapított Roni Vardi Brooklynban. Az ékszermárka mára elképesztő rekord eladásokat ünnepelhet, melyeket csakis Meghan Markle-nek köszönhet. Ekkoriban Meghan hercegnő még színésznőként dolgozott, és már akkoriban is jellemző volt rá, az a bizonyos minimalista stílus, ekkoriban kezdte ugyanis hordani az egyszerű vékony aranygyűrűt, melyből Roni Vardi akkoriban még csak 2000 darabot gyártott le, de mára ennek tízszerese, 20 000 darab fogyott el. Roni Vardi elárulta, hogy a hercegnőnek köszönheti, hogy a minimalista gyűrűvel befutott a kiegészítők piacán. 

Meghan Markle-nek minden jól áll Fotó: EPA/KIM LUDBROOK

Az Egyesült Királyságban nem csupán a hercegné divat stílusát utánozzák, hanem vannak olyan radikális rajongók, akik kozmetikai műtéten esnek át, hogy Meghan Markle kis szeplőit a saját arcukra tetoválják, csak azért, hogy ezáltal még inkább hasonlíthassanak a hercegnére. Nem vitatható ezek után a tény, hogy a stílusdiktátorok körében korunk egyik legnagyobb alakja Meghan Markle.