Siker

Háromszoros Guiness-rekordot döntött Mariah Carey

All I want for Christmas is you. Egy dal, ami kitörölhetetlenné vált az emberiség egyetemes történelméből. Marie Carey háromszoros rekordot is megdöntött a Guiness-rekordok könyvében.

Talán már nincs olyan ember a világon, akinek ne jutna eszébe Mariah Carey karácsonyi slágere, ha az ünnepekről van szó. Arról már kevesebben tudnak, hogy ezt a hihetetlenül sikeres számot 1994-ben, az énekesnő és társszerzője Walter Afanasieff, csupán negyedóra alatt hozta össze! Arról a kis részletről sem tudhat mindenki, hogy a szám kórus részeit Afanasieff számítógépen írta hozzá a dalhoz, így az egyetlen élő énekhang Mariah Carey-é.  

 

 

A most 49 éves gyönyörű énekesnő hálás köszönetet mondott az instagram oldalán, ugyan is a dalát beválogatták a 2020-as Guiness-rekordkönyvbe, nem kevesebb, mint háromszoros rekordként értékelt legnépszerűbb slágerként. Ez azért is nagy dolog, mert általában egyszerre egy Guiness-rekordokat szoktak felállítani a zeneszerzőknek, ezzel szemben az All I Want For Christmas Is You című szerelmes karácsonyi dalt rögtön háromszoros rekordként értékelték, ami azért nagy szó. A csodás muzsikát még díjazta a Spotify, a 24 óra alatt a leggyakrabban játszott sláger díjával, illetve a Billborad 100-as listáján ez lett a legtovább játszott karácsonyi dal mind között.  Mariah Carey gyermekei is nagyon büszkék voltak anyukájukra, a képen láthatóan örömtáncot jártak.

 

 

E nagyszerű hír hallatán, kedvünk is támad századjára is meghallgatni ezt a szívmelengető zenét, és tényleg lehet benne valami, mert bármennyire is régóta ismerjük már, valamitől mégis megunhatatlan. A karácsonyi készülődéseknek és ajándék csomagolásnak pedig elmaradhatatlan kiegészítője!