Siker

A Grammy-díjas énekesnő kislánya is ünnepelt dalszerző

A népszerű Bet csatorna éves, Soul train zenés díjátadóján, idén a hét éves Blue Ivy nyert, mert többek között is ő is szerzők között szerepel a Brown Skin Girl című dalban, amely idén elnyerte a nívós Ashford & Simpson díjat.

Jay Z és Beyoncé kislánya Blue Ivy már hároméves kora ót óta a rivaldafényben él, és ő az egyik legstílusosabb és legédesebb sztárcsemete. A kislány hűen követi szülei példáját, és úgy tűnik már most egy igazi jelenség. 

Az Oroszlánkirály lemezéről a Brown Skin Girl című dal dalszerzői között az ő neve is szerepel, hiszen szülei elmondása szerint a dallamok születésében a kislánynak valóban nagy szerepe volt, és még édes kis énekhangját is meg tudta csillogtatni a díjazott dalban. Arról már korábban is hallhattunk, hogy az Oroszlánkirály lemezéről a Brown Skin Girl című dal szerzői között az ő neve is szerepelt. A dal születésében szülei elmondása szerint valóban nagy szerepe volt a kislánynak, valamint énekhangját is megcsillogtatta. A számot egyébként többen írták meg, többek között Beyoncé és Jay Z is közreműködtek, így mondhatjuk, hogy ez egy igazi kis családi project volt. 

 

 

A Brown Skin Girl című számnak címéből is adódóan, komoly üzenete is van; Blue Ivy szülei arra szeretnék már most megtanítani a lányukat, hogy a színesbőrűek is lehetnek gyönyörűek és magabiztosak, és fontos, hogy büszkék legyenek a gyökereikre. Jay Z szerint a lányának a bőrszínétől függetlenül ugyanolyan lehetőségei vannak, mint bárki másnak, attól függetlenül, hogy kifésüli-e az afrofrizuráját, vagy kiszedi-e a fonatait vagy sem, fontos, hogy megtanulja már most, hogy ilyen jó érzés ragyogni a saját barna bőrében. 

Az már biztos, hogy Blue Ivy már most nagy hírnévnek örvend, és igencsak mozgalmas éve volt. Nemrég forgatott együtt az anyukájával a Spirit című videoklipben, és a Beyoncé Presents: Making the Gift című dokumentumfilmben, is szerepel, ahogy a stúdióban felveszik a Brown Skin Girl-ben a r vonatkozó részeket. Reméljük a kislány a jövőben is megajándékoztat bennünket csillogó kis hangjával, és hosszútávon is a zenei pályán marad, szülei büszkeségére.