Siker

A világ legszebb nője most különlegesebb, mint máskor

Az utóbbi évek szépségversenyein már-már egy kaptafára ment, hogy a végén kit fognak kiválasztani a világ legszebb nőjének. A sablonos szépségideál képet viszont megtörte az idei év győztese, aki egy igazi egzotikus szépség.

Az elmúlt évek szépségversenyein alig lehettet már megkülönbözteti a lányokat egymástól. Magas, nyúlánk, vékony, mégis idomos, dús ajkú, nagy szemű, keskeny orrú lányok, mintha egymás hasonmásai lettek volna. 

A divatvilágban egy ideje elindult valami. A természetes szépségeknek is lehetőségük adódott a reflektorfényre. Erre jó példa volt Ali tata Cutler is, a Woman’s Secret új arca, aki a világmárka első plus size modellje lett. Úgy tűnik már a szépségversenyeken is elkezdték értékelni a sokszínűséget, és a természetes megjelenést.

 

Idén a dél-afrikai Zozibini Tunzi lett Miss Universe 2019, majd Miss Americát is megválasztották Nia Franklin személyében. A Miss USA címet Cheslie Kryst nyerte el idén, míg a Miss Teen USA titulus büszke tulajdonosa Kaliegh Garris lett. Mind a négy nő csokibőrű, ami most először fordul elő a világ jelentős szépségversenyeinek sorában. A szépségkirálynő így nyilatkozott, azután, hogy átvette a koronát.

„Én egy olyan világban nőttem fel, ahol az olyan bőrszínű és hajú lányokat, mint én, senki sem nevezte volna szépnek. Azt hiszem, én lehetek az, aki ezt a véleményt megcáfolhatta.”