Siker

Ilyen egy igazi hollywood-i barátság

Brad Pitt elnyerte a Golden Globe-díjat a Volt egyszer egy Hollywood című filmben nyújtott alakításáért és most újabb díjat vehetett át, nem mástól, mint régi barátjától, Bradley Coopertől.

Bradley Cooper adta át Brad Pitt-nek a díjat

Brad Pitt és Bradley Cooper évtizedek óta legjobb cimborák. Az utóbbi időszakban azonban mindketten nagyon elfoglaltak voltak, így nem tudtak annyit találkozni. Viszont, amikor mindkettejük kapcsolata zátonyra futott, a két színész egymásban tartotta a lelket. Az idei National Board of Review Awards gálán lehett látni, hogy barátságuk igen is szoros. 

View this post on Instagram

Who knows what day it is? 🎂🎂 @bradpittofflcial

A post shared by Bradley Cooper (@theofficialbradleycooper) on

Azért is erős közöttük a barátság, mert amikor Brad Pitt Angelina Jolie-tól vált, akkoriban Bradley Cooper is átesett egy szakításon Irina Shaykkel, így át tudták érezni egymás helyzetét.

Ami viszont talán még ennél is fontosabb, hogy ekkoriban Brad Pitt alkoholproblémákkal küzdött, igaz barátjának köszönheti, hogy nem esett vissza a függőségbe. Állítólag, bármikor amikor Brad Pitt az üvegért nyúlt volna, helyette inkább felhívta telefonon Coopert, aki hosszan beszélt vele és lebeszélte az ivásról. Ezt magától, Bad Pittől tudjuk, aki erről a People magazinnak mesélt. Hosszan beszélt arról, mennyire hálás Bradley Coopernek, akinek a józanságát köszönheti és azt, hogy azóta egyre boldogabb.

Egy igaz barátság sikertörténete ez, ahol mindkettőjük karrierje egyszerre ível fölfelé és úgy tűnik mostantól több idejük is lesz egymásra. Reméljük hamarosan egy közös mozifilmben is láthatjuk majd őket!