Siker

Újabb hollywoodi sztár választotta a magyar tervező ruháját

Újabb hollywoodi színésznő ragyogott Daalarna ruhában: Mary Elizabeth Winstead az 1883 Magazine címlapján látható Benes Anita kreációjában.

A színésznőt olyan filmekből ismerhetitek, mint a Quentin Tarantino által rendezett Grindhouse – Halálbiztos vagy a Fargo című sorozat. A Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed című moziban Bruce Willis lányát alakította, majd láthattuk a Dobd be magad!, a Scott Pilgrim a világ ellen és A dolog című filmek főszereplőjeként is.

2013-ban feltűnt a Die Hard – Drágább, mint az életed című, részben Budapesten forgatott folytatásban is, majd újra találkozhattunk vele a 2019-ben debütált Gemini Man című filmben, ezúttal Will Smith partnereként. A film Magyarországon is nagy médiavisszhangot kapott, köszönhetően annak, hogy sok jelenetet Budapesten forgattak, ráadásul a premiert is Budapesten tartották.

Érzéki megjelenés, felejthetetlen alkalmakra – Benes Anita divattervező ezt a gondolatiságot adja vissza kollekcióiban, de azok akik ismerik, viselik ruháit, leggyakrabban nőiességüket, időtlen eleganciájukat emelik ki – írja Facebook oldalán jellemzésként.

 

Munkáit izgalmas formák, csábító anyagok, szenvedélyes színek jellemzik. A kézműves hagyományokat határok nélkül keveri a legújabb stílusokkal, hangulatokkal. Fő profilját az alkalmi és esküvőiöltözékek alkotják, de filozófiája messze túlmutat az arisztokratikus elképzeléseken.

Nem is olyan régen Laura Spencer, az Agymenők sztárja is daalarna ruhában mondta ki a boldogító igent.

View this post on Instagram

👰❤️🤵!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @thegoldcollective

A post shared by Laura Spencer (@itslauraspencer) on