Siker

Hans Zimmer legújabb klipjében a Lánchíd is szerepel

A koronavírus utáni hangulatot és állapotot mutatja be Alan Walker és Hans Zimmer együttmőködéséből született szám és klip.
A világ egyik legnépszerűbb DJ-je, Alan Walker együtt dolgozott a világhírű, Oscar-díjas zeneszerző, Hans Zimmerrel. Közös munkájukhoz, a Time című számoz, nemrég jelent meg a videóklip, amit a koronavírus miatt kiüresedett világvárosokban vettek fel. A dalt először az Eredet című, Oscar-díjas filmben hallhattuk és ezt dolgozta fel Alan Walker.

Hans Zimmer olyan filmekben dolgozott, mint az Oroszlánkirály, a Gladiátor. A klip kezdetén otthon, a zongorája előtt ül és játsza el a Time-ot, amit pedig Alan Walker egy víz alatti stúdióban remixel.  A járvány enyhülése után, a világ nagyvárosaiban (New York, London, Oslo, Los Angeles) az állandó otthonlétből kiszabaduló embereket látunk, akik meglepve nézik az épületekre vetített reménysugarat, melyet a videoklip személyesít meg. A nagyvárosok között feltűnik Budapest is, ahol az ikonikus Lánchídra vetített klipet nézik az emberek – írja a Fidelio.hu.

Az, hogy Budapest is bekerült a videóba, nagy szerepe van a Freelusion csapatának, ami egy magyar alapítású, nemzetközi szinten ismert, videomapping technológiával foglalkozó cég.