×

Siker

Formabontó újítások a Richter Flórián Cirkuszban

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban.

Július elsejétől augusztus végéig tartanak az előadások Zamárdiban, július 10-én és 11-én, a Cirkuszok éjszakáján kibővített műsorral, 3-3,5 órás produkcióval készülnek.

A koronavírus-járvány miatti korlátozásokat követően július elsejétől ismét várják vendégeiket augusztus végéig Zamárdiban a hét éve megszokott helyen, minden héten keddtől szombatig. Hozzátette: július 10-én és 11-én, a Cirkuszok éjszakáján kibővített műsorral, 3-3,5 órás produkcióval készülnek.

Budapest, 2018. január 9.
Richter Flórián és Kevin lovas száma, a képen Kevin a XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál megnyitóján a Fővárosi Nagycirkuszban 2018. január 9-én. A fesztivál hivatalos programja január 9-én veszi kezdetét; az A program műsorszámait január 9-én és 12-én, összesen három előadáson, a B programot pedig január 10-én és 11-én szintén három időpontban láthatja a közönség. A seregszemle január 14-én este az ünnepi díjátadó gálaműsorral zárul.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Az egyik produkciójukban 10-12 ledes kivilágítású drónt reptetnek majd különböző formációkban a sötétben, élőzenei aláfestéssel.

Richter Kevin tíztagú csoportjával a világ legjobb lovasakrobata műsorát mutatja be, a Flying Michaels légtornászai a kupolában triplaszaltóznak majd, de dél-amerikai bohóc és kutyarevü is szerepel a programok közt. Megújítják saját előadásaikat is, a lovas szabad idomítás bemutatójában a lovakon ledes látványelemek lesznek – mondta.

Richter Flórián szerint az utóbbi pár évben a cirkuszművészet Magyarországon reneszánszát éli.