Siker

Újra taroltak a magyarok a brit tehetségkutató műsorban

Állva tapsolt a közönség és szem nem marad szárazon a brit tehetségkutatóban, a Britain’s Got Talentben miután fellépett az Attraction Junior nevű árnyékszínház-társulat. A vezetőjük édesapja, Szűcs Zoltán kilenc évvel ezelőtt megnyerte a versenyt a felnőtt Attractionnel.

Az Attraction nevű árnyékszínház társulat 2013-ban indult el a Britain’s Got Talent tehetségkutatóban. A Szűcs Zoltán vezette csapat produkcióival olyannyira lenyűgözte mind a zsűrit, mind a közönséget, hogy meg is nyerték az évadot.

Kilenc év elteltével, 2022-ben Szűcs Zoltán fia, Szűcs Martin vezetésével ismét az árnyékszínházi társulat produkcióját láthatta a brit közönség. Az apa a csapat közösségi oldalán is leírta, hogy mennyire büszke gyerekeire Marcira és Lizára és a tehetséges csapat többi tagjára is.

A Metro beszámolója szerint a zsűrit elöntötték a nosztalgikus érzések, Simon Cowellt egyenesen lenyűgözte a  produkció: „Az Attraction Juniors… ez csodálatos.” Amanda Holden pedig a meghatottságtól szinte szóhoz sem jutott.

Az Attraction Juniors elnevezésű társulatot vezető  Szűcs Martin elmesélte, hogy édesapja is jelent volt a válogatón, és a színfalak mögött szurkolt a csapatnak. Martin így folytatta: „Az Attraction Juniorst édesapám hozta létre, ő lépett fel itt az Attractionnel még 2013-ban.

 

„Apám miatt azt hiszem mondhatom, hogy a legjobbtól tanultam” – fogalmazott.

Az Attraction Juniors produkciója az iskolai, online zaklatásról szólt, ami sokak szemébe könnyeket csalt. A zsűri, amelynek tagjai ugyanazok voltak, akik 2013-ban is, természetesen négy egybehangzó igennel továbbjuttatták a magyar csapatot.

A közönség sem tudott szó nélkül elmenni a magyarok gyönyörű produkciója mellett,

„Hűha! Lélegzetelállító, az évad eddigi legjobb produkciója! ”, „Gyönyörűen volt megalkotva az egész, megkönnyeztem” – írták többen a Twitteren.