Siker

Megtalálták a világ leggyönyörűbb rendőrnőjét

A kolumbiai Diana Ramirez hírességeket megszégyenítő népszerűségnek örvend az interneten.

Diana Ramirez kapta a világ leggyönyörűbb rendőrnője képzeletbeli díját, és bár közösségi média oldalain több százezren követik figyelemmel mindennapjait, neki esze ágában sincs feladni karrierjét, hogy modell vagy influenszer legyen.

„Megtiszteltetés szolgálni. Medelin utcáin járőrözök, amelyet egykor a világ legveszélyesebb városának tartottak, de képtelen lennék feladni a napi munkámat, hogy helyette az internetből éljek meg.”

Diana hozzátette, hogy ha lehetősége lenne újra pályát választani, ő habozás nélkül ismét rendőr lenne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Diana Ramirez (@dianelly_17) által megosztott bejegyzés

Noha a rendőrnő nem tervezi abbahagyni a bűnözők felkutatását és elfogását, akarva akaratlanul is influenszerré nőtte ki magát, Instagram oldalát már közel négyszázezren követik.

A kolumbiai szépséget nemrég az év legjobb rendőrségi vagy katonai influenszerének járó díjra is jelölték az Instafest Awards-on, amely olyan szakmájukban elhivatott embereket tüntet ki, aki a közösségi média tartalmaikkal tömegeket érnek el, ezzel népszerűsítve a szakmát.

„Nagyon boldog vagyok, mert a közösségi média megmutatja mindazok munkáját és elkötelezettségét, akik nap mint nap dolgoznak, és hozzájárulnak egy jobb ország építéséhez” – mondta a jelölésről Ramirez.