Siker

Különleges 60. házassági évforduló

Marvin és Lucille Stone példája mutatja, hogy a hosszú és boldog házasság valóban létezik! Ők már csak tudják, mert megadatott nekik, hogy a 60. évfordulójukat együtt ünnepeljék. Nem is akárhogy!

Lucille és Marvin 1960-ban házasodott össze a nebraskai Sterlingben. 60. évfordulójukat (gyémántlakodalmukat) egészen különleges módon ünnepelték még 2020-ban. A  fotózáson a 81 esztendős Lucille és a 88 éves Marvin magára öltötte eredeti esküvői öltözékét. Az idős férfi elegáns fekete szmokingot viselt, Lucille pedig azt a gyönyörű csipkeruhát, amit saját kezűleg varrt a 60 évvel ezelőtti alkalomra.

A fotóst, Katie Autry-t magát is meghatotta az idős házaspár, a képek pedig, amelyeket készített, hamar elterjedtek az interneten – ezen egyébként a Stone-házaspár nagyon meglepődött.

Lucille és Marvin három gyermeket nevelt fel. Sikeres házasságuk titkát a legnagyobb természetességgel osztották meg a fotóssal: elmondták, ők eleve „örökre” tervezték a kapcsolatukat, mindig mindent megbeszéltek és mindig egy irányban haladtak tovább, egyetértésben. Persze nem mindig értettek egyet az életük során, de igyekeztek közös nevezőre jutni.

A jótanácsaikat így foglalták össze Katie-nek: mindig dolgozzatok keményen; legyetek egymással kedvesek; előbb gondolkozzatok, és csak azután mondjatok ki bármit; támaszkodjatok egymásra a gyengeségetekben; mindig higgyetek!