Siker

Életet mentett a különös jelekre felfigyelő tizenegy éves kislány

A mentők elmondták, hogy a nő állapotából ítélve 24 órán belül meghalhatott volna, ha Amelia nem talál rá.

A 74 éves Maureen Franklin nemrég váratlanul összeesett norwichi otthonában, majd három napig feküdt a padlón, mivel mozdulni sem tudott.

A szomszédban lakó kis Amelia Ling észrevette, hogy nő otthonában napok óta égnek a lámpák. Mivel erősen furcsállotta a dolgot, a házhoz sietett és benézett az ablakon, megpillantva a földön a nő papucsát a lábán.

Amelia azonnal hazarohant és riasztotta édesapját, majd együtt visszatértek a szomszéd lakáshoz, amelyet kénytelenek voltak betörni, hogy bejussanak.

A helyszínre érkező mentők elmondták, hogy a nő állapotából ítélve 24 órán belül meghalhatott volna, ha Amelia nem talál rá.

Maureen sokat jár ki, de napok óta láttam, a függönyök be voltak húzva, míg a lámpák égve maradtak, ami furcsa volt. Éppen a csak a papucsát vettem észre a lábán” – mondta a helyi sajtónak Amelia.

Maureen elmondása szerint nem sok mindenre emlékszik az balesetből, a bátor Ameliának azonban nem győzött hálálkodni.

Nem tudtam, hogy a padlón fekszem, az idővel sem voltam tisztában, felkelni sem bírtam. Mivel egyedül lakom, nem volt, ki segítsen, a másik szomszéd pedig nem volt otthon. Hála istennek Amelia észrevette, hogy valami nincs rendben, nélküle valószínűleg már nem élnék” – mesélte az újságíróknak Maureen.

Forrás: Irish Mirror