Siker

Magyar divattervező álmodta meg Palvin Barbi menyecskeruháját 

Az amerikai Vogue magazin lerántotta a leplet Palvin Barbi esküvőjének részleteiről: a magyar modell menyecskeruháját Merő Péter magyar divattervező készítette. 

A Vouge bemutatta azt a Vivienne Westwood menyasszonyi ruhát is, amelyben Palvin Barbit oltár elé vezette szíve választottja. A lapnak adott interjú szerint az átünnepelt éjszakán magyar szokás szerint menyecske ruhát is magára öltött, amelyet mindenképpen egy hazai tervezővel szeretett volna elkészíttetni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue Weddings (@vogueweddings) által megosztott bejegyzés

Így esett a választásuk a nemzetközileg is elismert Merő Péterre, hogy álmodjon meg a modellnek egy piros/vörös ruhácskát.

A legnagyobb titoktartás mellett egyeztettük le a legapróbb részleteket is – nyilatkozta a magyar divattervező, aki nem először dolgozott együtt a nemzetközi modellszakmában elismert magyar szépséggel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Kezdettől fogva nagy volt az összhang közöttünk, éreztem, hogy Barbi tökéletesen megbízik bennem –- árult el részleteket Merő Péter a teljes diszkrécióval zajló próbafolyamatról. Az is kiderült, hogy minden egyes öltözethez más és más, erre az alkalomra készült Jimmy Choo cipő dukált.

A világhírű cipőmárka alapítójával egyébként néhány hónapja Bangkokban találkozott a magyar divattervező, amikor tőle vehette át a Thai Silk Fashon Week alkotóinak 2. helyezettjének járó díjat. Akkor Merő Péter 62 ország indulói közül jutott fel a dobogóra a divatversenyre készült kreációjának köszönhetően. Hogy akkor tudtak-e már arról, hogy Palvin Barbi esküvője kapcsán lesz a következő közös munkájuk, arról már nem árult el részleteket a divattervező, aki az Instagramján az egyik próba során készült közös fotójukat is megosztotta.