Siker

Mire nem jó egy sorozat! A kisfiú a filmből leste el, hogy kell újraéleszteni valakit

A népszerű Stranger Things című sorozatban látott újraélesztési technikát alkalmazta egy kisfiú az Egyesült Államokban, miután kihúzott egy eszméletlen férfit a medencéből és sikeresen újraélesztette. A gyermek a viselkedésterapeutájával játszott a vízben, azon versenyeztek, hogy ki tudja tovább visszatartani a lélegzetét, de a felnőtt elájult.

Floridai fiú mentette meg egy fuldokló férfi életét, miután egyik kedvenc sorozatából felidézte, hogyan kell újraéleszteni valakit.

A 12 éves Austen MacMillan viselkedésterapeutájával, Jason Piquette-tel úszkált egy medencében, és versenyeztek, hogy ki tudja tovább visszatartani a víz alatt a lélegzetét.

„Úgy hat-öt percig volt a víz alatt, én pedig azt gondoltam, hogy ez lehetetlen, túl hosszú idő telt el” – emlékezett vissza a fiú.

MacMillan ezután beúszott az eszméletlen férfihoz, és a medence sekély részére vonszolta, majd kirohant az utcára, hogy segítséget kérjen. Mivel senki nem volt a közelben, a fiú visszarohant a férfihoz, és újraélesztette.

„A Stranger Things című sorozatból láttam, hogy kell csinálni. Miközben újraélesztettem, néhány másodperc elteltével magához tért” – mondta a fiú.

Amikor Piquette magához tért, a fiú apja is hazaért, és tárcsázta a segélyhívót. A férfit stabil állapotban szállították kórházba, teljesen felépült.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Good Morning America