Siker

Morvai Noémi: A futás kitartásra, önuralomra, alázatra és elfogadásra tanít

Újabb kihívást teljesített az M5 műsorvezetője: Morvai Noémi a hétvégén lefutotta a budapesti félmaratont. A tévés a közösségimédia-oldalán írt részletesen az élményről.

Ha nem a képernyőn van, és kétgyermekes családanyaként akad egy kis szabadideje, akkor Morvai Noémi futócipőt húz. Terepen, a Pilis környéki erdőkben edz, de gyakran fut a margitszigeti futópályán is.

Az utóbbi években futóversenyekre is jár, legutóbb a hétvégi, budapesti félmaratont teljesítette. A célban a nyakába akasztott éremmel készült róla fotó, de kimerültség helyett egy elégedett mosoly látszott rajta.

(Fotó: Instagram/Morvai Noémi)

Rengetegen kérdezitek, miért és hogyan mosolygok folyton, még a kimerítő és rendszeres edzések vagy egy verseny után is. Először is örülök, amikor túl vagyok rajta, másodszor pedig feltölt, és rengeteget ad. A futás óriási tanítómester. Következetességre, kitartásra, önuralomra, alázatra és elfogadásra tanít. Ha jól megtanulod a leckét, a tudásod az élet minden területén használhatod” – fogalmazott Instagram-bejegyzésében Morvai Noémi.

Az M5 kulturális csatorna műsorvezetőjének nem ez volt az egyetlen futórendezvénye az elmúlt időszakban:

augusztus végén az atlétikai világbajnokság záróeseményén is részt vett, a hivatalos maratoni útvonal egy részét is teljesítette.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Morvai Noémi (@morvai_noemi) által megosztott bejegyzés

A Közmédia Arcai – Kövesse Morvai Noémi hivatalos oldalát az Instagramon!