Siker

Nemes felajánlást tettek a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjai

Személyes tárgyaikat ajánlották fel a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjai a Jónak lenni jó! karitatív akcióban. A hírességek relikviáinak megvásárlásával az adományozók hozzájárulnak a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ fejlesztéséhez, ezáltal a koraszülött és a veleszületett rendellenességgel élő gyermekek támogatásához.

Feke Pál, Korda György és Balázs Klári (b-j), a zsûri tagjai a Csináljuk a fesztivált! címû mûsor második középdöntõjében, a nyolcadik adás felvételén MTI/Cseke Csilla

Korda György, a show-műsor Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas zsűrielnöke kedvenc koncertzakóját ajánlotta fel a Jónak lenni jó! karitatív akcióban. A ruhadarab különlegessége, hogy először a Rio de Janeiró-i táncdalfesztiválon viselte. Felesége, a Fonogram-díjas Balázs Klári egy egyedi készítésű, eddig féltve őrzött pókerpólóval csatlakozott a kampányhoz.

Feke Pál Junior Prima és Artisjus-díjas színész, énekes december 14-i Kockahas című előadására exkluzív páros belépőjeggyel járult hozzá a jótékonysági felhíváshoz. A jegytulajdonosoknak lehetőségük lesz dedikálásra és közös fotó készítésére a művésszel.

Janza Kata a Csináljuk a fesztivált! címû nagyszabású show-mûsor harmadik adásának felvételén, 2021. december 6-án. MTI/Balogh Zoltán

A zsűri új tagja, Janza Kata eMeRTon- és Honthy-díjas színművész egy számára nagyon kedves, egyedi tárgyat, az Elisabeth című darabhoz köthető, aranyozott Sissi bögrét bocsátotta rendelkezésre, kiegészítve két főre szóló belépővel karácsonyi előadására.

A Kossuth-díjas magyar rockzenész, zeneszerző, Frenreisz Károly a Skorpió együttes 50. jubileumi előadása alkalmából a zenekari tagok számára készített koncertpólói is megvásárolhatók.

Budapest, 2022. szeptember 21.
Frenreisz Károly zsûritag a Csináljuk a fesztivált! címû mûsor elsõ elõdöntõjének felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. szeptember 21-én. A Duna csatornán tíz héten át látható mûsorban az évszázad magyar slágerét keresik.
MTI/Balogh Zoltán

Nagy Bogi énekesnő pedig az egyik kedvenc fellépőruháját ajánlotta fel, amelyhez gyerekkori kedves pillanatok és koncertélmények fűződnek. A tárgyak megvásárlásával a Semmelweis Egyetem Alapítványt támogatja az adományozó.

Budapest, 2022. szeptember 29. Nagy Bogi, a zsûri tagja a Csináljuk a fesztivált! címû mûsor negyedik elõdöntõjén. MTI/Kovács Tamás

A Jónak lenni jó! oldalán ezeken felül már megtalálható több olyan egyedi tárgy is, amelyeket olyan hírességek és magánemberek ajánlottak fel, akik szívügyüknek tekintik a tizenkét éve működő társadalmi összefogást és a közmédia jótékonysági programjának idei célját. A felajánlásokat november 30-ig van lehetőség elküldeni a jonaklennijo@mtva.hu címre.

A tárgyak megvásárlásával a koraszülött és a veleszületett rendellenességgel élő gyermekek fejlesztését lehet támogatni. Az évtizedes múltra visszatekintő karitatív akciót bárki támogathatja a 13600-as szám tárcsázásával és a 04 kód megadásával. (A hívás díja 500 forint.)

Az akció alakulását a www.mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon lehet nyomon követni.

Csináljuk a fesztivált! – november 25-től szombatonként 19:35-től a Dunán.