Siker

„Sosem voltam ilyen közel a halálhoz” – Egy mozgássérült nőt mentett meg egy hős tinédzser

Hősies fiatal lány mentette meg az Egyesült Államokban, egy a sínek közé szorult kerekesszékes nőt, 45 centiméteren múlt az életük. A kerekesszékes nő a vasúti átjáróban próbált átkelni a síneken, de elakadt. A fiatal lány észrevette a bajt, és a nő segítségére sietett. A diáklány az utolsó pillanatban rántotta el az érkező vonat elől a nőt, ezzel megmentve az életét.

Tizenéves lány mentette meg egy kerekesszékes nő életét, aki a vasúti átjáróban a sínek között rekedt Tennessee-ben.

A 18 éves Lily Baker vezetés közben vette észre a segítségre szoruló nőt, aki kerekesszékében kelt át a síneken. A tinédzser megállt, hogy segítsen a nőnek átjutni a túloldalra, amikor észrevette, hogy egy vonat tart feléjük a síneken.

„Dudált, a lámpák pedig pirosan kezdtek villogni. Azt mondtam: Jaj, ne, most már mennünk kell” – emlékezett vissza a lány.

A kerekesszék teljesen beragadt az egyik sín alá, ezért Baker felkapta a nőt, és ölben próbálta elvinni. A páros elesett, de Baker nem adta fel, felkelt, és az utolsó pillanatban elhúzta a nőt a sínekről.

„Sosem voltam ilyen közel a halálhoz. A vasúttársaság szerint 45 centin múlt, hogy nem ütött el minket a vonat” – mondta Baker.

A mozgássérült nőt könnyebb sérülésekkel kórházba szállították, a tinédzser nem sérült meg.

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: People