Stílus

Ezeket a szépségtermékeket mindenképp vigyünk magunkkal utazáshoz!

Utazás közben sokszor nem tudjuk magunkkal vinni a fél lakást, és csak a legszükségesebb szépségápolási termékek férnek bele a bőröndünkbe. Ilyenkor praktikusan kell gondolkodunk, és előre át kell vennünk magunkban, mire van a leginkább szükségünk. Ezeket semmiképp ne hagyjuk ki a szórásból!

Hidratálókrém

Mindegy, hogy milyen közlekedési eszközzel utazunk, a bőrünk megsínyli az utat. A hidratálókrémünket mindenképpen tegyük bele a bőröndünkbe, nélküle hiába sminkelünk, alatta a bőrünk teljesen tönkremehet.

Arctisztító

Az út porát muszáj lemosnunk magunkról, különben szintén nem ér majd semmit a smink a kipirosodott, pattanásos bőrünkön. A folyadék alapú és mélytisztító kendők is megfelelnek, a lényeg az, hogy reggel, este és az utazás után használjuk őket.

Fotó: Unsplash/ ian dooley

Fotó: Unsplash/ ian dooley

Krémes pirosító

Sokkal egyszerűbb krémes termékeket vinni magunkkal egy utazásra, mert nem kell aggódnunk amiatt, hogy összetörik, és nem kell plusz ecseteket magunkkal vinnünk. Ez egyébként minden olyan termékre vonatkozik, amiből van krémes és poros változat is, a krémesek ráadásul általában multifunkcionálisak, így egyszerre több mindenre is használhatjuk őket. Egy rúzs például simán beugorhat pirosítónak, ha a színe megfelelő hozzá.

Kompakt termékek

Keressünk olyan szépségápolási termékeket, amelyek többfunkciósak, vagy kisebb helyen többféle sminkterméket is magukba foglalnak. Így megint helyet takaríthatunk meg, és nem kell több konténert magunkkal cipelni. Ugyanez igaz az arcápolásra is: ha egyszerre tisztít és hidratál, tökéletes, ha hidratál és alapoz, az még jobb. Ne féljünk az utazás idején az olyan termékektől, amelyek nem csak egymindenre jók!

Ajakápoló

Nemcsak a bőrünk, de a szánk is megsínyli a hosszú utakat. Vigyünk magunkkal ajakbalzsamot, és ha szükséges, kenjük is fel minél többször! Arra azonban vigyázzunk, hogy ne szoktassuk hozzá a szánkat, mert egy ördögi körbe kerülhetünk, és a szánk csak akkor nem száradhat ki, ha folyton kenjük az ajakápolóval.