Stílus

Megvan, miért praktikus a Katalin hercegné és Meghan Markle ihlette manikűr

Katalin hercegné évek óta a világ egyik – ha nem a legtöbbet – fotózott asszonya. Hamarosan valószínűleg megosztja ezt a címet Harry herceg leendő feleségével, Meghan Markle-lal. De nem csak ez az egy közös bennük. A királyi protokoll szerint mindketten hasonló manikűrt készíttetnek. Amellett, hogy megihletett bennünket a királyi körömdivat, rájöttünk, milyen praktikus is a púderszínű manikűr.

Ha megnézzük a Katalin hercegnéről és Meghan Markle-ról készült fotókat, valami egyezőt biztosan felfedezünk: a körmük hasonló árnyalatú. A királyi család valamennyi nőtagjára érvényes, hogy nem viselhetnek színes körmöket. A kérés egyenesen II. Erzsébet királynőtől származik, aki szerint a színes, rövid körmök egyenesen közönségesek.

Maga a királynő szívesen visel egy Ballet Slippers (Balettcipő) nevű, rózsaszínbe hajló, de testszínű árnyalatot, amelybe 1989-ben szeretett bele.

https://www.instagram.com/p/BbtmFNYg5Fb/?taken-by=kensingtonroyal

Katalin hercegné viszont a teljesen testszínű árnyalatot részesíti előnyben, amelyet 1996-ban kreáltak, amikor Kate és Vilmos még nem kifejezetten gondoltak a házasságra. Katalin évek óta ragaszkodik ehhez a színhez.

https://www.instagram.com/p/BWFsRRWAOgh/?taken-by=kensingtonroyal

Meghan Markle viszont egy tejfehér, pillecukorra emlékeztető árnyalatot viselt, amikor bejelentették az eljegyzésüket Harry herceggel. Vajon ez lesz a szín, ami mellett évekre letette a voksát, vagy váltani fog?

https://www.instagram.com/p/Bc9qWgCAXiD/?taken-by=kensingtonroyal

https://www.instagram.com/p/BcAJ_DGgPQt/?taken-by=kensingtonroyal

Eugénia yorki hercegnő eljegyzésének bejelentésén készült a következő fotó. Ő is tartja a protokollt.

https://www.instagram.com/p/BeQQ3m2gk2J/?taken-by=theroyalfamily

A testszínű manikűr egyébként az egyik legjobb választás akkor, ha valaki szeretne klasszikusan elegáns stílusban öltözni. Még a szintén klasszikusnak számító piros/vörös körömlakk sem alkalmas arra, hogy valamennyi öltözetünkhöz tökéletesen passzoljon. Erre valóban csak a saját bőrszínünkkel megegyező vagy attól maximum egy árnyalattal eltérő nude alkalmas.