Stílus

Káprázatos lámpásötletek – Nyáresti koktélpartik fényei

A nyári esték langymelegében szívesen ülünk ki a kertünkbe családtagjainkkal, barátainkkal egy hűsítő italra vagy egy kis házi süteményre. Mivel leggyakrabban a kertünkben nincs erre szolgáló kiépített világítás, igyekszünk fényessé is tenni az ilyen kerti partik helyszínét. Hogyan varázsolhatnánk nem csupán fényessé, hanem bámulatossá is esti összejöveteleink színterét? Az alábbiakban mutatunk néhány mesés inspirációt erre vonatkozóan.

Vidám lampionok az ereszen

Már a bejáratot is kidekorálhatjuk! Hajnalig tartó kerti partira hívogatnak ezek a színes, hangulatos lampionok.

 

Koktélparti a lugas alatt

Boldog, véget nem érő családi összejöveteleket szervezhetünk a kertben, egy szép nagy fa oltalmában. A napelemes világítótestek nagy előnye, hogy mobilisak, bárhová helyezhetők.

 

Mágikus este a baldachin alatt

Látod ezt a csodálatos zugolyt? Alakítsunk ki a kert egyik eldugott zugában egy mesés menedéket, ahová el lehet vonulni a kerti parti lármájától egy csendes beszélgetésre vagy meghitt ringatózásra.

 

Desszertasztal fagyiimádóknak

Ellenállhatatlan desszertkínálatot vonultathatunk fel egy dekoratív kínálóasztalon az édességek rajongóinak. A megvilágítás különlegességét az adja, hogy napelemes világító üvegekbe helyezett apró kis játékfagyik teszik vidámmá a fénydekorációt.

 

Kültéri lakberendezés raklapokkal

Néhány színes takaróval és raklapokkal percek alatt berendezhetjük a partihelyszínünket a természet lágy ölén. Szúrjunk le két magas karót az asztal mellé, akasszunk rá lampionokat, és jöhetnek is a barátok, barátnők!

 

Varázslatos kalitkák fényfüzérrel

Függessz kivilágított madárkalitkákat kerted legszebb fájára, tégy be alá egy asztalt néhány székkel, és hívd át néhány szomszédodat egy kis nyáresti beszélgetésre.

 

Makramé + fényfüzér? Igen!

Napnyugta után makraméból szőtt kosarakba vagy virágtartókba helyezzünk meleg fényű lámpafüzéreket, mágikus látványt kapunk.

 

Heverésző nyári esték sátorban

Nyári estékre felállíthatunk a kertbe egy sátrat is, díszítsük LED-es fényfüzérekkel és különleges takarókkal. Barátságos beszélgetések, hallgatások, nevetések helyszíne lehet ez az ötletes nyári menedék.

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.