Stílus

Katalin hercegné 5 legszebb ruhája 2018-ban, amelyekkel elvarázsolt bennünket

Mostanában egyre több írás, blogbejegyzés, videó születik arról, milyen különbségek vannak Katalin hercegné és Meghan Markle öltözködése között. Mit fejeznek ki Katalin ruhái, és miről mesél sógornője stílusa? Ki a jobban öltözött? Ki a csinosabb? Ki az, akire jobban odafigyel a világ? 2018, kétségtelen, Sussex hercegnéjének éve volt, de mi azért Vilmos herceg felesége mellett sem mennénk el szó nélkül. Íme az a 5 ruha, amely – szerintünk – idén a legjobban mutatott rajta.

1.

A cambridge-i herceg és felesége februárban Norvégiában tettek látogatást. Katalin hercegné az első napon tartott vacsorán viselte ezt a különleges szabású ruhát.

2.

Katalin hercegné sokkal több alkalommal visel kéket, a zöldet kevésbé favorizálja – pedig milyen jól áll neki! Ezt a „kismamaruhát” márciusban viselte egy rendezvényen, ahol a mentális egészség fontossága mellett szólalt fel. Vilmos és Harry hercegekkel évek óta támogatják a szervezetet, és részt vettek olyan kampányban, amely arra biztat, hogy beszéljünk nyíltan a mentális egészségről.

3.

Lajos herceg keresztelőjén Katalin hercegné puffosított ujjú, krémszínű ruhát viselt. A pontot az i-re a fejéke tette fel. Kifejezetten örültünk annak, hogy nem kalapot viselt, hanem ezzel a fejdísszel még több kreativitást csempészett az öltözékébe.

4.

Eugénia hercegnő esküvőjén Katalin sötét málnapiros ruhájába teljesen beleszerettünk. Katalin hercegné rendszeresen visel olyan árnyalatokat, amelyek nem felelnek meg a színtípusának, de a legszebben akkor ragyog, ha az arisztokratikus nyár színtípus számára javasolt színeket viseli.

5.

Igazi hercegnős ruhát viselt, amelyet kifejezetten a számára tervezett és készített Jenny Packham divattervező. A tiara az egyik legnépszerűbb darab a királyi családban – sokan onnan ismerik, hogy Diana hercegné is többször viselte, Katalin is rendszeresen megjelenik kiemelt eseményeken ezzel a fejdísszel.