Stílus

Így öltözködik Meghan és Kate „munkaidőn kívül”

A két hercegné, Kate Middleton és Meghan Markle ötlözködése a hétköznapokon, nyilvános szereplésekkor makulátlan és ízléses. De mi a helyzet akkor, amikor nem kell reprezentálniuk, egyszerűen csak egy pólómeccsen nézelődnek?

Sokszor láthattuk már Kate Middletont és Meghan Markle-t gondosan megtervezett, átgondolt öltözékben és megjelenéssel. Ritka alkalom, hogy betekinthetünk életüknek abba a részébe is, amely nem a nyilvánosság előtt zajlik.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Mindketten részt vettek néhány napja Wokinghamban, egy hagyományos jótékonysági pólómeccsen, amelyen a két kis herceg, William és Harry játszott is – Achie baba pedig az édesanyja karjából figyelte az eseményeket.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Markle és Middleton ízléses nyári ruhát viselt, olyat, amilyet talán mindannyian magunkra öltenénk egy ilyen „lazulós”, könnyed alkalomra. Meghan egy egyszerű, kaftánszerű khakizöld egyberészest vett fel, és a túlméretes benyomást keltő ruhához passzoló, ugyancsak túlméretes aviátor-napszemüveget választott.

Kate kicsit alkalmibb, egyúttal hamisítatlan nyári szettet viselt: egy rózsaszín rövidujjú midi ruhát, crossbody táskval és espadrilles cipővel.

Összességében elmondható: mindketten úgy festettek a wokinghami pólómeccsen, mint bármelyik „hétköznapi” anyuka egy könnyed, családi kikapcsolódás alkalmával.