Stílus

Ilyen farmerban csak jól lehet kinézni

A Springfield idén is folytatja a Zero Gravity kezdeményezését, amely részeként megreformálja a farmeranyagokat. Az új farmerok a „comfort-stretch” technológiával biztosítják, hogy a nadrágunk kényelmes marad, és az alakját sem veszíti el.

A rugalmasság, kényelem és formamegőrzés az alapjai Zero Gravity termékcsaládnak, amely most két új szabással rukkol elő: a férfikollekcióban az anyagot megtartó, elasztikus változat, míg a nőiben az alakformáló hatású, total shape szabású bokafarmerrel.

Fotó: Springfield

A mindennapok során sokszor fel kell készülnünk váratlan helyzetekre, ezért fontos a kényelmes és rugalmas viselet, akkor is, ha csak egy farmerről van szó. Ez az az anyag, amiből egy csapásra tudunk elegáns és sportos változatot is kreálni, így mindenki számára az abszolút kedvenc.

A comfort-stretch a legjobb rugalmassággal és alakmegőrzéssel rendelkezik a piacon, így ideális anyag az olyan szűkebb szabású farmerokhoz, mint például a skinny stílusú darabok, ami valljuk meg, ma, sok nő kedvence. A szövet a kényelem és a mozgásszabadság biztosítása mellett tökéletesen az alakhoz idomul, és az idő múlásával is tartja a formáját.

Fotó: Springfield

De megérkeztek a legújabb Bi-stretch darabok is, olyan szabásokkal, mint a chino, skinny vagy az 5 zsebes farmerok. A női kollekcióban a Body Shape és a Sculpt modellek mellett megérkeztek a Slim Croped bokafarmerok, amelyek közepes derékmagasságban és kétféle indigó árnyalatban is beszerezhetőek.