Stílus

Jennifer Lopez „ruhája” csak láncokból állt

Jennifer Lopezről nem tudunk mostanában rosszat írni. Na, nem mintha akarnánk, de annyira tökéletes, hogy arra lassan szavak sem lesznek. Az énekes-színésznő most új dalát mutatta meg, egy igazán különleges „ruhában”.

JLo sokadszor cáfol rá arra, hogy egy nő 50 felett már szinte nem is nő. Amúgy sem kéne ezt senkinek így érezni, de a Hustlers című film sztárja – ami jelenleg is nagy sikerrel fut a mozikban – kifejezetten szeret mindenkit elkápráztatni.

Fotó: Shutterstock

A boldogságra amúgy is meg van minden oka, hiszen az eljegyzési party-ja után már az esküvőjére készülhet, színészként szárnyal, és az éneklést sem tette háttérbe.

Instagram-oldalán megjelent egy új száma, a spanyol Baila Conmigo című dal. A szerzeményhez klip még nem készült, de Jennifer kitalálta annak módját, hogy mindenki megnézze, illetve meghallgassa a dalt. Íme:

Valószínűleg a férfiak nem a „ruhájára” koncentrálnak, a nők pedig a titkot akarják tudni, hogy hogyan lehet ilyen teste. Igaz, a színésznőnek már szinte a szenvedélyévé vált a testépítés ez meg is látszik az idomain.