Stílus

Csillogás, nőiesség, merész színek – íme az őszi-téli divat

Jön a tél, de a divattervezők ugyanúgy éltetik a hűvösebb hónapokban is a színeket a csillogást és a bohémságot, mintha nyár lenne. Íme néhány divattrend, amelyeket imádni fogsz. Feldobhatod velük az őszi téli ruhatárad, még akkor is, ha először kicsit szokatlannak tűnnek is!

Színek

Bár tavaly inkább a sötét színek hódítottak, mostantól a világos pasztell árnyalatok lesznek az étlapon. A halvány árnyalatú ruhadarabok nem csak a nőiességet és a finomságot emelik ki, de a hangulatodra is hatással lehetnek. Az egyik 2020-as divatszín, amit ki kell próbálnod, a pasztell lila! Meglepődnél, milyen bájosan tud állni ez a szokatlan szín, például egy blézer esetében. A pasztell lilán kívül a letisztult fehér és a vad piros színek is divatba jönnek.

Fotó: Shutterstock

Apró kövekkel díszített kabátok

Nocsak, ez is egy olyan divattrend, amit talán azelőtt magunktól nem mertünk volna kipróbálni. Pedig miért is ne csilloghatnának apró kövek egy vagány bőrdzsekin például? Ha még nem találod meg ezeket a darabokat a ruhaboltokban, bármelyik hobbiboltban vehetsz pár műanyag színes kövecskét, amit egyszerűen felvarrhatsz a kabátod gallér, vagy mell részére. Így a jövő év trendjének is előre hódolsz.

Csillogás és flitterek a hétköznapokban

A jövő év divatja minden szempontból isteníti és kiemeli a nőiséget, a csillogás is egy olyan dolog, amivel kitűnhetsz az utcán, a munkahelyeden, és egyáltalán nem ciki, sőt! Egy flitteres vagy csillogó textúrájú blézer ceruzaszoknyával, vagy akár egy hosszú, fényes anyagú kabát fantasztikusan mutathat, évszaktól függetlenül.

Fotó: Shutterstock

Hatalmas méretű táskák

Eddig a minitűr ridikülök hódítottak, de mostantól nyugodtan telepakolhatod minden fontos dolgoddal a táskádat, mert biztosan el fog benne férni! A nagy alakú és rövid szíjú táskák szezonja lesz ez. Nyugodtan válassz kirívó színekben, mint például a cseresznyepiros!

Újra hódít patchwork stílus

Bár a patchwork stílus inkább még csak külföldön divat, hamarosan minket is elér a patchwork adta káosz, amely a színek-, minták, és textúrák keveredését jelenti egyetlen ruhadarabban. Elég izgalmas stílus ez, amely a 70-es években szárnyalt, de most újra fénykorát élheti. Nagyon vagányan mutathat egy túlméretezett patchwork pulcsi egy szűk farmerrel és csizmával például.

Fotó: Shutterstock