Stílus

Kate Middletonnak még a 2500 forintos fülbevaló is jól áll

Többször írtunk már arról, hogy Cambridge hercegnéje szívesen visel nyilvános megjelenései alkalmával is olyan holmikat, amelyek akár egy átlagnő gardróbjába – na jó, ruhásszekrényébe – is bekerülhetnek. Most az ékszeres ládikák is sorra kerülhetnek.

Ismét divatot teremtett Kate Middleton, Cambridge hercegnéje, amikor a londoni Aga Khan központba érkezett. Egy lenyűgöző, zöld ARoss Girl x Soler georgette-selyem kétrétegű maxiruhát vett fel az alkalomra, ezzel gyakorlatilag „bevezetve” a márkát a köztudatba.

A hosszú ujjú, mandzsettás, Amanda fantázianevet viselő ruha derékrészén kontrasztos türkiz öv fut keresztül – mármint azon a darabon, amelyet Kate viselt, és amelyből már ki is fogyott az egyetlen áruház, ahol hozzáférhető volt. (Más színekben és hosszúságban azonban továbbra is elérhető.)

Forrás: zeenwoman.com

De ami igazán meglepő, hogy Kate – noha híres arról, hogy szívesen visel kevésbé drága darabokat – ezúttal egy olyan fülbevalót választott, amely valóban bárki számára elérhető, hiszen mintegy 6 fontba, azaz körülbelül 2500 forintba kerül. Kétségtelen, hogy a kárpázatos, zöld Zeen kerámiafülbevaló nagyon passzol a selyemruhához, ráadásul – természetesen – nagyon jól áll a Cambridge-i hercegnének.

Még akkor is, ha értékét tekintve erős kontrasztban áll a nagyjából 180 ezer forintos tüneményes selyemruhával.