Stílus

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston nem tud hibázni, ha ruhákról van szó

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston közös sorozatban fogott, egyértelmű, hogy mindenki ezt várja. A két színésznő a The Morning Show premierjén azt is megmutatta, hogy csúcsformában vannak, és bebizonyították, hogy a fekete az örök klasszikus.

Jennifer és Reese Witherspoon közös sorozata a reggeli műsorok kulisszái mögé vezeti be a nézőt, ahol a szexizmus, a kirekesztés, a női elnyomás, a zaklatás mind jelen van napi szinten, ahogy a hatalmi versengések is. A The Morning Show premierjére a két színésznő elbűvölő ruhakölteményben érkezett.

Aniston egy hosszú fekete estélyi ruhát választott, ami a tökéletes eleganciát juttatja eszünkbe, ami mindig is jellemezte a színésznőt. Witherspoon egy kicsit merészebb volt, egy pánt nélküli, csillogó fekete Celine ruhában érkezett, és sokaknak feltűnt új frizurája is, ami még fiatalosabb tette a megjelenését. Jó rájuk nézni, na…!

A két színésznő egyébként évekkel ezelőtt a Jóbarátokban is együtt játszott, Reese volt Aniston, vagyis Rachel húga, aki leginkább felelőtlen döntéseiről volt híres. Azóta jó barátnők lettek, és ezért is örülnek most nagyon a közös munkának.