Stílus

Magyarország szépe hamarosan indul a nagy megmérettetésre

Bő egy hónap múlva százöt ország képviselője vesz részt december 14-én az idei Miss World versenyen. A 23 éves Nagypál Krisztina, Miss Magyarország november közepén indul Londonba.

“Mentálisan és fizikálisan is készülök a londoni Miss World versenyre. Próbálok figyelni az egészségemre, az életmódomra, az étkezésemre. Rengeteg ruhát kell vinnem magammal, két nagy bőrönddel, egy kicsivel és egy kézitáskával fogok utazni” – mondta Nagypál Krisztina az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Nagypál Krisztina, Magyarország szépe 2019-ben (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Krisztina elmesélte azt is, hogy szabályok rögzítik, milyen ruhából hány darabot kell kivinni a versenyre, szükség van például öt koktélruhára és hat fekete elegáns ruhára. És nem elég, ha a bőröndben pihennek a ruhák: ugyanis 24 órán keresztül figyelik, ki miként viselkedik, milyen a megjelenése, milyen kiegészítőket, ruhákat visel.
Nagypál Krisztina kitért arra, hogy számos kísérőrendezvényen, eseményen, vacsorán is részt kell venniük,  és elmondta azt is, hogy a Miss World verseny oldaláról, illetve saját közösségi oldaláról is letölthető már az az alkalmazás, amellyel a szimpátiaszavazáson lehet részt venni. “Egy képre egy szavazat adható, aki ezt megnyeri, biztosan bekerül a Top 20-ba”.

Nagypál Krisztina (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Ordasi Zsolt stylist a műsorban arról beszélt, hogy Magyarország Szépe egy hónapon keresztül lesz kint Londonban. “Krisztinek ott a helye a döntősök között, ezt érzik a hazai divatvilágban is azok, akik ruhát biztosítanak erre a versenyre”.

Nagypál Krisztina egy Zsolnay-porcelánból készült Szabadság-szobrot visz magával ajándékba a londoni versenyre, ahová egyedül fog kiutazni. Mint elhangzott, Magyarország Szépe nemzeti ruhával, valamint nemzeti tánccal is készül.