Stílus

Nicole Kidman menyasszonynak öltözött

Kevés igazán jól öltözött híresség jelent meg az idei Hollywood Film Awards-on, és sajnos ezúttal az egyik legstílusosabb színésznő, Nicole Kidman sem volt köztük.

November első vasárnapján került megrendezésre Los Angelesben a 23. Hollywood Film Awards díjkiosztó gála, ahol nemcsak a filmrajongók, hanem a divat szerelmesei is epekedve várták és figyelték, hogy vajon kik viselik majd az este legfantasztikusabb kreációit.

Nos, számukra valószínűleg csalódás maradt ez az este, ugyanis a glamúros amerikai díjkiosztó gálákon megszokottnál jóval kevesebb volt az egy négyzetméterre jutó igazán csinos színésznők száma.

És sajnos idén olyan stílusikonok is hibáztak, mint például Nicole Kidman, aki a kommentelők szerint eléggé melléfogott most. Az 52 éves világsztár egy fehér, virágmintás LOEWE selyemruhát választott.

Ebben egyesek szerint angyali jelenség volt, mások viszont mormon menyasszonynak nevezték, megint mások pedig azt kifogásolták, hogy ezzel a földig érő ruhával túlságosan eltakarta csinos alakját.

Persze, szinte bármibe bele lehet kötni – nekünk egyébként abszolút nem ez volt a célunk, mert nagyon bírjuk Nicole-t, és a stílusát is (általában). De azzal egyetértünk, hogy ez a „menyasszonyi ruha” eléggé indokolatlan választás volt egy díjátadó gálára.

Ridikül tipp: ha megtetszett a ruha, és szeretnél valami hasonlót, azt tanácsoljuk, tartogasd életed egyik legszebb napjára: az esküvődre. Minden más helyzetben és eseményen túl sok lesz, illetve mágnesként vonzza majd a kellemetlen rokonokat és -kérdéseket.