Stílus

Télikabát a stílusodhoz illően

A téli trendek között jelenleg végtelen számú kabát fazonról tudni, és pont ennek a változatosságnak köszönhető, hogy könnyedén megtalálhasd a hozzád leginkább illő darabokat.

Ha a szereted a vagány de kényelmes ruhadarabokat

Ha praktikusabban szeretsz öltözködni, akkor kötelező szétnézned a kapucnis, lezser fazonú kabátok között! A kapucni a 2020-as téli trendek között az első helyen szerepel, nemcsak nagyon vagányan mutat, de a szeles, havas napokon sokkal egyszerűbb magunkra húzni a nagy és meleg kapucnit, mint a sapkával bíbelődni.

Kabátot okosan! Fotó: Shutterstock

Ha a klasszikus vintage fazont kedveled

Ha valami igazán retróra vágysz, ami minden korban kihangsúlyozta a nőiességet, akkor válaszd az A vonalú, hosszú, keresztben gombos télikabátokat. Ehhez elmaradhatatlan a hosszú bőr csizma, és esetleg egy széles karimájú kalap!

Fotó: Unsplash/ freestocks.org

Ha valami igazán szexire, és nőiesre vágysz

Újra beköszöntött, a hatalmas és puha bundák korszaka! Nincs is dögösebb egy földig érő leopárdmintás bundánál, persze semmiképpen nem állati szőrméből készült bunda, újra divatba jöttek a műszőrmék. Kísérletezz nyugodtan ezzel a fazonnal, mert nincs nő, akin ne állna jól ez a viselet!