Stílus

Így is ritkán láttuk Cindy Crawfordot

A világ egyik leghíresebb modellje általában úgy lép a nyilvánosság elé, hogy barna fürtjei is részesüljenek a rivaldafényből, de ez legutóbb nem így történt.

Cindy Crawford azon szerencsés nők egyike, aki jó pár dologra különösen büszke lehet a megjelenését illetően – például gyönyörű barna hajára, amit általában ki is hangsúlyoz. Legyen szó akár egy, a teraszán készült Instagram-fotóról, egy díjátadó gálán „lőtt” fotóról vagy egy címlapról, biztosak lehetünk abban, hogy tökéletes hajkoronával láthatjuk a hírességet. 

Legutóbb viszont ez nem így történt: nem tudjuk, hogy vajon Cindy-nek „rossz haj napja” volt-e (talán vele is megesik az ilyesmi), vagy csak kalapos kedvében ébredt aznap, de az tény, hogy pár napja egy fehér fejfedőben intézte a dolgait Malibuban. A róla készült képeket itt tudod megnézni.

Egyébként ha követed őt az Instán, és nagyon figyeltél, akkor láthattad már néha kalapban a szupermodellt. Ezeket a fejfedőket otthon vagy a strandon viselte korábban, szerintünk elsősorban a fényvédelem miatt. 

 

 

Ha bírod a kalapokat, utánozd bátran Cindy-t, és vegyél egy-két fejfedőt. Gyorsan megtalálhatod a hozzád leginkább illő fazont, és amellett, hogy még érdekesebbé, változatosabbá teheted a stílusodat, még az időjárás viszontagságai ellen is extra védelemben részesülhetsz – hogy a „rossz haj napról” már ne is beszéljünk.