Stílus

Különleges nyakláncokat visel Meghan Markle

Harry herceg feleségét különleges medálokkal a nyakában fotózták le pár napja, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, hamarosan kiderült, kmit jelentek a nyakában az észerek, és ki készítette a gyönyörű nyakéket.

Meghan Markle-t lehet szeretni, vagy nem szeretni, de azt mindenki elismeri, hogy bizony a hercegné tényleg imádja a családját. 

A Daily Mailen megjelent egy kép a királyi családról, amin a hercegnő nyakában két medál látható. Az újság kiderítette, mik ezeknek a jelentése: egyik férje, Harry herceg csillagjegyére utal (Szűz), a másik pedig kisfiukéra, Archie-éra (Bika). Így Meghan mindig a szíve fölött tudhatja azokat, akiket a legjobban szeret. 

 

 

A hercegné természetesen most sem elégedett meg olcsó bóvlikkal: a nyakláncok, illetve a medálok egy, a fenntartható divat és ékszerkészítés mellett elkötelezett kanadai vállalattól, a Suetables-től valók. 

A Harry herceg horoszkópját ábrázoló „Shirley” medál 60 fontba (23 500 Ft-ba), míg az Archie csillagjegyére utaló „Vanessa Coin Zodiac” medál 122 fontba (48 ezer Ft-ba) kerül – ez utóbbiból néhány napja már alig volt készleten a cégnek.